Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis

Psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen er klar med fjerde bog om drengen Tiberius Tudefjæs.

I ‘Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis’ handler det om, at ønske sig et kæledyr. Og mon dog ikke at mange af læserne – små som store – har prøvet at længes efter at få sig en hund eller kat.

Tiberius Tudefjæs vil så gerne have et kæledyr. Men far siger nej! Ved et tilfælde støder Tiberius imidlertid på en lille hund, der hedder Skrid-Elvis. Snart er Skrid-Elvis installeret i Tiberius´ legehus og kommer med i skole, hvor lærerinde Hanne ikke bliver glad for det firebenede besøg. Tiberius synes, at Skrid-Elvis er en alletiders hund. De to hygger sig og har det rart – lige indtil far opdager Skrid-Elvis. Far mener, at Skrid-Elvis skal tilbage til sin rette ejermand. Men er der mon nogen, der savner Skrid-Elvis?!

Renée Toft Simonsen har skrevet en super sød og sjov fortælling om drengen Tiberius og den herreløse hund Skrid-Elvis. ‘Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis’ er rig på humor og varme.
Forfatteren har god sans for det særlige samspil mellem barn og voksen. Hun fanger – og formidler – på fineste vis de morsomme momenter, der udspringer når far og søn misforstår hinanden, og når skellet mellem barn og voksen afstedkommer pudsigheder. Samtidig skildrer hun fint barnets længsel og iver efter at få en hund.

‘Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis’ er om noget skrevet med et glimt i øjet. Det er så langt fra en realistisk hverdagsfortælling; tværtimod lader Renée Toft Simonsen fantasien få frit spil så vi kan smile og le ved mødet med den friske dreng Tiberius.
Pernille Lykkegård har sørget for bogens skønne illustrationer, der er rig på barnlig glæde og spontanitet. De matcher perfekt den glade bog!

Køb Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis online

Skriv et svar